USN

usnvollediglogo.jpgUitgeverij Stili Novi heeft een aantal fondsen in vakliteratuur, geschiedenis, (non)fictie

 

Eerder verschenen titels:

Vakliteratuur

Aandacht in interactieAandacht in interactie van Margret van Paassen

Dit boek gaat over het spanningsveld tussen organiseren en aandacht, hoe zij aanvullend en verrijkend kunnen zijn, maar ook hoe aandacht in de dagelijkse organisatiepraktijk vaak het onderspit delft. Wat maakt dat aandacht zo makkelijk van het organisatietoneel verdwijnt?

 

Ongevraagd advies van Hans van Londen

Adviseren doet bijna iedereen zo nu en dan. Ongevraagd advies geven is populair, ongevraagd advies ontvangen iets minder. Ongevraagd advies, overpeinzingen over adviseren is bedoeld voor mensen die van adviseren hun beroep maken of willen maken.

 

Omslag_spitsuurSpitsuur! Contextueel leiderschap in turbulente tijden van prof. dr. Freek Peters

In Spitsuur! worden moderne wetenschappelijke inzichten op een toegankelijke manier behandeld. En voorzien van heldere tips om in de praktijk mee aan de slag te gaan.

 

Kennisboek systeemdenken in de praktijk, de kunst van het verbinden van Marijke Spanjersberg, Annette van den Hoek, Esther Veldhuijzen van Zanten en Roos van Wingerden

Systeemdenken in de praktijk: toepassing van systeemtherapeutische principes en interventies in het organisatieadvieswerk. Inclusief dvd gemaakt i.s.m. Joep Choy.

 

Geschiedenis

Utrechtse tegels, 1600 – 1900

Dagboek houtcentrale Utrecht

A.E. Grolman

Art Deco toegelicht van drs. W.M. Thijssen

 

www.stilinovi.nl